Non scholae sed vitae

Huh? Een Latijnse spreuk op deze website? Krijgen we nu Latijnse les op deze financieel georiënteerde bedrijfspagina? Nee dat niet, ik heb nooit Latijn geleerd. Maar deze prachtige quote is de lijfspreuk van mijn nieuwe opdrachtgever.

Deze quote is vrij vertaald in het Nederlands ‘Men leeft niet om te leren, maar leert om te leven’. We leren elke dag van elke situatie die we meemaken. Eens heeft iemand tegen mij gezegd; je moet je pas zorgen maken als je uit bent geleerd.

Sinds 1 januari 2019 ben ik gestart met mijn onderneming en heb ik weer nieuwe dingen geleerd. Ik heb een vliegende start meegemaakt door bij mijn laatste werkgever mijn eerste opdracht te mogen uitvoeren. Daarnaast van een stichting de administratie mogen inrichten en wekelijks houd ik deze bij. Ik heb een eerste prijs offerte mogen doen, een eigen factuur lay-out mogen ontwerpen, de 1eBtw-aangifte mogen doen, mijn eigen administratie mogen inrichten, nieuwe mensen mogen leren kennen binnen een zakelijk netwerk, en binnenkort 2 seminars bijwonen om verder te blijven ontwikkelen en leren.

Zijn we dus weer terug bij ‘leren’ waar dit artikel ook mee begon. Ik kan jou ook vele zaken leren; zoals een administratieve omgeving inrichten, planning maken, structuur aanbrengen, rust creëren omtrent je cashflow, analyses maken van jouw financiële rapporten, financiële processen verbeteren.

De mogelijkheden zijn legio en kunnen we op maat bespreken hetgeen het beste bij jou past. Ik nodig je uit om een virtual koffie te boeken zodat we elkaar kunnen leren kennen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.