Business Model Canvas

Eind vorig jaar heb ik een Business Mastery training gevolgd van Billy Epperhart, een gepensioneerde Amerikaanse zakenman die over enorm veel kennis en ervaring beschikt om ondernemers te ondersteunen.

In deze training werd uitgelegd wat de Business Model Canvas is en waarom dit bedrijfsmodel zo essentieel is voor elke onderneming. Dit was voor mij de eerste kennismaking met dit model en recentelijk heb ik via Marleen Bruinsma van www.anser.nl een verdere strategiesessie besproken die van toepassing is voor mijn organisatie. Ik ben er enorm enthousiast over en ik raad je aan om over dit model meer kennis te verkrijgen. Om hetgeen waar jij je in onderscheidt daadwerkelijk te kunnen vertalen in een stabiele en succesvolle onderneming.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *